skryt til dere på klinikken i Fredrikstad!

Herejemen, DET var godt å få sovd ut skikkelig etter igår. Tilsammen sov jeg ihvertfall 11 timer, så nå er jeg så trøtt i tryne som jeg ikke har vært denne uka. Så langt skal jeg ikke på jobb idag, så dermed tok jeg sjansen og slappe ordentlig av. Før jeg skal ut å sko ikveld. Også må jeg bare skryte litt av HovslagerKlinikken i Fredrikstad, på nettsiden deres heter de Hestensbein. For de har jo en netthandel med alt av utstyr som alle hovslagere og smiere trenger. Jeg tok en bestilling onsdags formiddag, og allerede NÅ har jeg fått melding om at jeg kan hente pakken min! Ikke TO dager engang, mens andre selskaper tar gjerne over ei uke og noen dager til. Det kan jo også hende at det er på kort reisevei at det tar null tid for å sende. Jeg har jo bestilt 16 par sko (32 seperate sko tilsammen) og skosøm. Og det veier litt. Men nå er jeg ihvertfall skikkelig skoingsklar mot sommeren! Gleder meg til å kanskje få noen flere kunder framover. Selv om jeg flytter til slutten av sommeren/ starten av høsten så får det bare være. Jeg har et liv jeg også :)


^Bilde fra april ifjor. min første EGEN hest å sko. Uten Kristina eller Odd Anders. Helt alene. Kjempestolt over hvor langt jeg har kommet og hvor sabla mye jeg har lært siden jeg begynte på Fjordane FHS.

#langnatt #godnattsøvn #bestilling ##hestensbein #hovslager #utstyr #sommersko #fødtklar #hovslagerklinikken #fredrikstad

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

21, Ullensaker

Litt til og fra egentlig. Men om innlegg skulle forekomme, her er noen temaer: kamelot, Kid interiør, hest og hovslager, tv-serier, pokemon, bøker. Med andre ord, kan det være mye forskjellig fra gang til gang.

Kategorier

Arkiv

hits