idag, bare for et år siden

akkurat nå sitter jeg i senga med leamus i høyre siden av nesa. hvordan det har seg til er et under. Uuuuansett, så tenkte jeg at jeg skulle blogge da jeg kom hjem etter jobb idag. Jeg åpna blogg.no, logget inn og starta på nytt innlegg ... så langt kom jeg. Hva skal jeg skrive om? jeg vet ikke. For hver dag, i hele uka er akkurat den samme for meg. Stå opp, gå på jobb, spis middag sammen med mormor og se på serie. Ikke stort mer. Og med den rare utfordringa jeg hadde tidligere var jo ikke akkurat den morsomste, tenker jeg. Så da prøver jeg noe "nytt", om jeg kan kalle det. 
16. mars 2014

Så idag blir et bilde fra Fjordane. For et sjokk, uh? Med en jul og vinterferie uten snø det året, var det litt sånn småirriterende at dette kom nå. Som dere ser så blir ikke steinstiene brukt sånn veldig mye, selv om de ble brøyta opp når det for en gangs skyld kom snø ...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

21, Ullensaker

Litt til og fra egentlig. Men om innlegg skulle forekomme, her er noen temaer: kamelot, Kid interiør, hest og hovslager, tv-serier, pokemon, bøker. Med andre ord, kan det være mye forskjellig fra gang til gang.

Kategorier

Arkiv

hits