it's all supernatural

slækkings i senga med cola og Energy på nettradio. Tenkte det kanskje var på tide å følge med på hva som var "populært" av sanger for tiden. I de siste ukene har jeg, helt ærlig, kun hørt på Taylor Swift sitt siste album. Nynna mange ganger på jobb nå også, så det er vel noe man må få gjort noe med! Når vi ikke har musikk/radio i butikken (noe som er litt kjipt) blir det en smule kjedelig når det er periode med få kunder og ellers er lite å gjøre. Og med det fortsetter jeg på utfordringen, som bringer oss til 2011!

Januar

Februar

Mars

My handsome!

April

Mai

Juni

OPS. ser nå at jeg ikke har hatt mobil (med kamera) fom. oktober tom julafta 2011! Da får det bli litt flere bilder fra de resterende mappene :)

Juli

August


mine to 

September (1 - 15)

Desember (24 - 31)

Jepsi, det var det for idag. Tilbake til overskrifta, så skal jeg se ihvertfall EN episode av Supernatural før jeg legger meg ikveld! ~baibai

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

21, Ullensaker

Litt til og fra egentlig. Men om innlegg skulle forekomme, her er noen temaer: kamelot, Kid interiør, hest og hovslager, tv-serier, pokemon, bøker. Med andre ord, kan det være mye forskjellig fra gang til gang.

Kategorier

Arkiv

hits